Contacteer ons contact center op 070 246 012

Last minute gaan feesten? Het kan!

Geen ticket kunnen bemachtigen voor Tomorrowland? Of kan je je (feest)pap niet koelen met de Gentse Feesten of het Antwerpse Laundry Day? Boek dan nu meteen een last minute vakantie naar één van deze hippe feestbestemmingen, pompende beats inbegrepen!

Ibiza

Met stip op nummer 1 voor part, party, party… Ibiza! Dit eiland garandeert je enkele spetterende feestjes. Ibiza wordt niet voor niets geassocieerd met clubs, discotheken, muziek en non-stop gefeest. Het eiland trekt vooral tijdens de zomer jonge feestgangers aan van over de hele wereld. De meeste clubs en discotheken zijn dan ook enkel geopend van begin juni tot eind september, met uitzondering van klinkende namen als Pacha (het hele jaar open), Es Paradis en Space (open vanaf het voorjaar).

Barcelona

Met meer dan 500 bars, discotheken en clubs heeft Barcelona een bruisend nachtleven. Deze term mag je trouwens letterlijk nemen, want het gefeest begint pas echt rond middernacht. De ‘oudste’ uitgaansgelegenheden bevinden zich in het gebied rond Plaça Reial in de binnenstad, Marià Cubí in l’Eixample en Poble Espanyol in Montjuïc. Maar inmiddels heeft ook de Port Olímpic met meer dan 50 restaurants, bars en discotheken de status van party area verworven.

Hongarije: Balatonmeer + Boedapest

Tijdens het Balaton Sound Festival, van 6 tot 10 juli, geniet je van 4 dagen non-stop elektronische muziek aan de oevers van het Balatonmeer. Overdag dobber je nog op het water, maar ’s avonds en ’s nachts dans je aan de oevers van het bekendste Hongaarse meer. Zomerse temperaturen, food trucks en gezellige feesttenten: het Balaton Sound Festival is dé ultieme relaxplek en party spot in Oost-Europa. 

Uitgefeest? Dan kan je erna altijd last minute een citytrip boeken naar Boedapest. Kuier rond in het gezellige stadscentrum of geniet van een deugddoend spa-moment in het mooie kuuroord Széchenyibad. In deze stad kan je pas echt chillen!

Bodrum

Sinds men er een Ottomaans-Grieks herenhuis verbouwde tot de discotheek Halikarnas staat het uitgaansleven van Bodrum op de internationale feestkaart. Start de avond met een heerlijk diner in één van de vele lekkere visrestaurants en zak daarna af naar deze adembenemende openluchtdiscotheek voor een nacht vol heerlijke beats. Naast dit geweldige feestpaleis vind je in Bodrum natuurlijk nog meer leuke bars en clubs. Snel een last minute vakantie richting deze Turkse badstad boeken dus!

Zin gekregen? Boek dan snel last minute een vlucht naar één van deze bestemmingen. Feestplezier gegarandeerd!